Welkom bij The Green Rhinos 

Als fanatiek karpervisser heb ik door veel landen gereisd om in verschillende wateren grote en sterke karpers te vangen. Vaak had ik tijdens deze reizen het gevoel dat dit allemaal compacter, luxer en vooral mobieler moest kunnen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb alles meegemaakt van zo compact mogelijk en met amper spullen bij me succesvolle sessies gedraaid. 
Echter vanaf het moment dat ik kinderen kreeg werd het vissen niet meer vanzelfsprekend en plande ik minder, maar langere sessies. Omdat de hoeveelheid sessies af nam zat ik soms weken aaneengesloten aan wateren waar amper voorzieningen waren. Van daaruit is het idee voor The Green Rhinos geboren, op zoek naar de perfecte combinatie tussen compact, luxe en mobiel. 
Zo ging ik op zoek naar een bus die genoeg ruimte bood voor al mijn benodigde spullen. Daarnaast moest deze bus ook worden voorzien van alle gemakken, denkend aan een stroomvoorziening, kookgelegenheid en koelkast voor houdbare producten en zeg nu zelf een gekoeld biertje smaakt nog altijd beter dan een lauwe. 
Onze grootste eis was misschien wel dat de bussen voor ‘alle terreinen’ uitgevoerd moet zijn en niet vastloopt in de modder. Daarin willen wij het mogelijk maken om deze bussen voor iedereen beschikbaar te maken door middel van ons unieke verhuur-concept. Wij kunnen met volledig vertrouwen uitspreken dat we de perfecte bussen hebben samengesteld die van alle gemakken voorzien zijn! 
U bent bij ons aan het juiste adres voor een zorgeloze visvakantie, het enige dat nog ontbreekt is de locatie! 
Bij het uitwerken van ons idee met de bussen kwam er snel een drang naar een tent die net als de bussen robuust en luxe uitgevoerd moest zijn. Hierbij zijn wij een samenwerking aangegegaan met de firma Karsten die de volledige productie voor zijn rekening neemt. De filosofie van Karsten sluit naadloos aan bij onze visie op het gebied van kwaliteit, service en maatwerk. Daarbij kunnen wij erop vertrouwen dat onze klanten aan de waterkant zitten met kwalitatief hoogwaardig materiaal.
Daarbij willen we ons ook gaan onderscheiden in doordachte en kwalitatief hoogwaardige producten toe te voegen die direct met de hengelsport te maken hebben. Stay tuned en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven omtrent al onze nieuwe releases.
Wij van The Green Rhinos staan altijd voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies, service en maatwerk!

Hartelijke groet,

Michael Hoogenraad

The Green Rhinos